Kun verdens bedste magasiner

Om Fedtkanten

Magasiner i en pakke på abonnement - variation på en simpel måde

Hvorfor printmagasiner?
Det er min passion. De fleste vågne timer af mit voksenliv har jeg brugt på at finde, købe og læse de bedste magasiner. At holde sig opdateret bredt uden at blive forstyrret er en nødvendighed idag. Det er hvad Fedtkanten handler om. Magasiner er en mulighed for at fordybe sig. Og blive klogere på alt det man interesserer sig for men i høj grad også alt det man ikke vidste var spændende. Så gå på opdagelse med Fedtkanten.

Men magasiner er også underholdning som Netflix, Facebook og Pokémon Go - forskellen er blot at du ikke spilder din tid med hos Fedtkanten. 

Du har brug for kvalitet ikke kvantitet. Så magasinerne har visuelt tiltrækkende design og perspektivrige artikler om emner du finder interessant.

Hvorfor en pakke? På abonnement?

Fedtkanten vælger de bedste magasiner ud fra det du kan lide og sender dem til dig. Én gang om måneden for at spare dig tid og penge mens Fedtkanten lærer dig bedre at kende. Så har du nemlig tid til at nyde dem og glæde dig til næste måneds MagPak. Variation på en simpel måde. 

Du kan naturligvis altid ændre indholdet i dine MagPaks. Hvis din arbejdsplads, din familie eller dine venner også kunne have brug for en pakke med spændende magasiner så klik her og find den rigtige pakke til dem.

Fedtkanten holder sig langs kanten og tilføjer smag. Følg med i den mission her på Facebook, Instagram, Twitter og i nyhedsbrevet som du kan skrive dig op til nederst på forsiden. Så er du med når Fedtkanten præsenterer de bedste magasiner, taler med folkene bag, lancerer nye måder at finde magasiner på og laver pop up kiosker.

Klik ind og se eksempler på MagPaks og hvordan vi matcher dine behov til magasiner her.